BOOKS

Wasser in der Getränketechnologie

Dr. Karl Glas und Markus Verhülsdonk

Fachverlag Hans Carl

ISBN 978-3418008172

Germany2015

Current Topics in Flavor Chemistry and Biology

T. Hofmann, D. Krautwurst, P. Schieberle

Deutsche Forschungsanstalt für Lebensmittelchemie (DFA)

ISBN 978-3-938896-79-2

Germany2013

Advances and Challenges in Flavor Chemistry and Biology

T. Hofmann, W. Meyerhof, P. Schieberle

Deutsche Forschungsanstalt für Lebensmittelchemie (DFA)

ISBN 978-3-938896-38-9

Germany2010

Recent Highlights in Flavor Chemistry and Biology

T. Hofmann, W. Meyerhof, P. Schieberle

Deutsche Forschungsanstalr für Lebensmittelchemie (DFA)

ISBN 3-9807686-7-8

Germany, 2007

State-of-the-Art in Flavour Chemistry and Biology

T. Hofmann, M. Rothe, P. Schieberle

Deutsche Forschungsanstalt für Lebensmittelchemie (DFA)

ISBN 3-00-015809-X

Germany2004.

Challenges in Taste Chemistry and Biology

T. Hofmann, C.-T. Ho, W. Pickenhagen

ACS Symposium Series 867

American Chemical Society

USA, Washington, D.C., 2004

Chemistry and Physiology of Selected Food Colorants

J.M. Ames, T. Hofmann

ACS Symposium Series 775

American Chemical Society

USA, Washington, D.C., 2001